Meteen naar de inhoud

Image Skincare

WAAROM IMAGE SKINCARE ?

De verzorging van ons gelaat is enorm belangrijk. Dit kan beïnvloed worden door eten, drinken, roken, zon, slaapritme en zoveel meer. Daarom is het belangrijk om met de juiste gezichtsproducten te werken, alsook om regelmatig een gelaatsbehandeling in een beautysalon te laten uitvoeren.

Met Image Skincare halen wij een echt huidverbeteringsproduct in huis. Topproducten die wetenschappelijk zijn opgebouwd en uitvoerig zijn getest voor huidverbetering en huidverjonging.  Om de ideale combinatie te vinden tussen jouw huid en de productlijn kijken we samen welke behandeling het best aansluit aan jouw huidtype of huidbehoefte.

‘De beste versie van de huid creëren we samen.’

De IMAGE Skincare filosofie

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op haar of zijn huid. Dit bereiken wij door de combinatie van hoogwaardige producten en behandelingen. Voor ieder huidtype en huidprobleem hebben wij een passende skincare routine om de huid in topconditie te houden en brengen.

“To me, Skinspired represents everyone whose lives have been changed because our products have given them smooth, clear skin and a new found confidence.” – Janna Ronert, CEO IMAGE Skincare