Meteen naar de inhoud

OVER ONS

ASTRID & BO

Barbiefans, rep jullie naar ‘Miss VDB’, want in dit nieuwe beauty- en lifestylesalon is werkelijk àlles roze. Van de muren tot de behandelingszetels en de snoepjes op de toonbank. “‘La vie en rose’ is nu eenmaal ons levensmoto”

Astrid Vandenberghe was eerder al als gecertificeerd make-upartieste aan de slag als ‘Miss VDB’. Onder diezelfde naam opent ze nu haar eigen beauty- en lifestylesalon. Met Bo Vermeesch vond ze de ideale sidechick voor haar pinky concept.  “We willen dat iedereen hier stralend naar buiten stapt”.

“Wij leerden elkaar kennen toen ik onlangs als covermodel diende voor Westkust Magazine, waarbij Astrid mijn make-up verzorgde voor die fotoshoot. Er was meteen een klik, want wij staan allebei positief in het leven en we delen natuurlijk dezelfde interesses”, zegt Bo. “Ik ben immers schoonheidsspecialiste van opleiding en ik ben ondertussen ook make-upartieste en nagelstyliste.”

Beauty en lifestyle

Daarmee is meteen duidelijk waarvoor je hier zoal terechtkan. “Ons beauty-aanbod reikt van gelaatsbehandelingen tot make-up, permanente laserontharing, nagels, wenkbrauwen en wimpers. Maar daarnaast is er dus ook een lifestylegedeelte, waarvoor we de ‘roze draad’ gewoon doortrekken. Dan gaat het bijvoorbeeld om interieurspullen, juwelen, parfums en ook wat kledij. Kortom: alles om je als klant een totaalbeleving te bezorgen, zodat je hier met een stralende glimlach en volledig ontspannen naar buiten stapt”, stelt Astrid.

“Door kwaliteit, een zekere luxe en die beleving centraal te stellen, willen we ons onderscheiden van de vele andere schoonheidssalons in de streek. We denken overigens ook al na over eigen of externe workshops en aan andere samenwerkingen voor leuke events in onze zaak”, pikt Bo in.

“In onze roze wereld voel je je op en top vrouw, al zijn ook mannen zeker welkom. Voor hen hebben we namelijk speciale gelaats-, ontharings- en wenkbrauwbehandelingen, en ook enkele mannenproducten”, klinkt het nog. 

MEET MISS VDB

"Voir la vie en rose"

About

MEET bo

About

"Geniet van de kleine dingen"