Meteen naar de inhoud

Laserontharing

nooit meer scheren of epileren?
hoeveel tijd en geld zou je kunnen besparen hierdoor?

Defintieve laserontharing is de beste en meest duurzame manier om komaf te maken met ongewenste haartjes. 
Zorgeloos een kleedje aan doen zonder je druk te maken over jouw benen?

Waarom de Milesman Diodelaser

De Milesman Diodelaser is dé specialist in permanente laserontharing. Ook heeft de Milesman diodelaser een gekoelde kop. Deze heeft een verkoelend effect op de huid waardoor de behandeling zo goed als pijnloos wordt ervaren.

Good to know:

Na elke sessie is er een vermindering van de dikte en het aantal haren. Na 8 à 10 sessies zullen de haartjes volledig verwijderd zijn. Het is mogelijk dat er na een paar jaar nieuw haar verschijnt. Daarom raden wij aan om 1 onderhoudssessie per jaar te laten doen zodat de resultaten onbeperkt blijven verlengen.

Neen, door het krachtige koelsysteem met een saffier koelende kopstuk, verhoogt het comfort van de behandeling. De behandelingen  zijn bijna pijnloos. Wat je kan voelen is slechts een lichte tinteling. De sessie is minder pijnlijk dan waxing of permanente ontharing met gepulseerd licht (IPL).

Voor lichte huidtypen worden er ten minste 8 sessies aangeraden. Donkere huidtypen hebben soms wat meer sessies nodig, afhankelijk van persoon tot persoon en zone per zone.

Voor een goed resultaat is het essentieel om de aanbevolen tijd tussen de sessies te respecteren:

  • 6 weken voor het gezicht, bikini en oksels
  • 12 weken voor benen, armen, rug, romp

Praktische info voor de behandeling: 

  • Zorg ervoor dat de te behandelen gebied glad geschoren is voor de behandeling. ( de eerste keer mag je een klein stukje over laten zodat wij samen met jou de haartjes kunnen bekijken en bespreken).
  • Geen zonnebank of blootstelling aan de zon 2 weken voor en 2 weken na de behandeling. De huid mag niet intens gebruind zijn.
  • Ook bruinen zonder zon mag niet 2 weken voor de behandeling.
  • Op de dag van de behandeling geen deoderant, body creme of bodylotion gebruiken op de te behandelen gebied.
  • Bij ontharing van bovenlip mogen er geen koorstblaasjes aanwezig zijn, deze moeten volledig genezen zijn.